Waar een studentenverzekering afsluiten?

Het kantoor bestaat 5 jaar!

Het kantoor bestaat 5 jaar!

Op 1 oktober 2017 zag Vaerewijck Verzekeringsadvies het levenslicht. Met het motto “vergelijkt beheert en ontzorgt” werd mijn onderneming gelanceerd voor de consument en ondernemer. Vanzelfsprekend net als anderen door persoonlijk maatwerk de meest geschikte resultaten behalen, maar ik merk vooral dat door mijn eigen (andere) manier van aanpakken het zijn vruchten afwerpt....

Wordt SCOPE 10 de nieuwe NEN 1010 / 3140?

Wordt SCOPE 10 de nieuwe NEN 1010 / 3140?

Vastgoedeigenaren worden steeds meer geconfronteerd met SCOPE keuringen daar waar zij eerder altijd moesten voldoen aan de "NEN norm". Verzekeraar Nationale Nederlanden werkt bijvoorbeeld bij nieuwe inspecties (let op! alleen wanneer een keuring nodig is zoals bij horeca of kamerbewoning) enkel nog met de nieuwe SCOPE norm. Maar waar komt dat opeens vandaan? En gaan straks andere verzekeraars volgen?

Ondernemers let op: Aansprakelijkheid en Algemene Voorwaarden

Ondernemers let op: Aansprakelijkheid en Algemene Voorwaarden

De basis van je overeenkomst met opdrachtgevers: jouw algemene voorwaarden. Zorg dat die er zijn, vooraf een keer juridisch getoetst en altijd bij de offerte worden meegezonden. Geen duidelijke afspraken en een beroepsfout maken zonder algemene voorwaarden kan voor een faillissement van je onderneming en privévermogen zorgen. Eén van de belangrijke onderdelen binnen je algemene voorwaarden is het beperken van jouw aansprakelijkheid. Deze kan namelijk leiden tot torenhoge claims. Regel dit daarom direct voor de start van je onderneming!

Buitenhuisverzekering of Kostbaarhedenverzekering verstandig?

Buitenhuisverzekering of Kostbaarhedenverzekering verstandig?

Is een buitenhuisverzekering of kostbaarhedenverzekering verstandig? Een horloge, dure bril, een camera of sieraden. Spullen die ook wel eens buiten de deur zijn. Wel of niet verzekeren? Ik geef graag wat meer informatie over dit onderwerp. Ik richt mij in dit voorbeeld even op 'horloges'.

Verzekeringen voor ondernemer of consument nog wel passend in corona tijd?

Verzekeringen voor ondernemer of consument nog wel passend in corona tijd?

We gaan door een heftige tijd en een iets wat meer onzekere toekomst. Gelukkig maken we er (in de meeste gevallen) samen het beste van. Belangrijk is echter wel om nu vandaag nog eens goed te kijken waar je staat, er kan een hoop veranderen of veranderd zijn op gebied van risico lopen. Verzekeringen beëindigen? Verzekeringen toevoegen? wat is handig voor mij?

Zijn schades door overstromingen eigenlijk wel verzekerd?

Zijn schades door overstromingen eigenlijk wel verzekerd?

Door het veranderend klimaat ontstaan ook steeds meer overstromingen (vanuit rivieren etc.). Maar zijn overstromingen eigenlijk wel verzekerd op je woonhuis en inboedelverzekering? Wat als je in de omgeving van een grote rivier woont? Overstromingen door bezwijken van primaire waterkeringen (denk aan dijken bij de Noordzee, IJsselmeer, de Rijn etc) zijn tot dusver nergens verzekerd. Waterschade door plaatselijke hevige regenval (waardoor bijvoorbeeld de straat blank staat) is meestal wel verzekerd, maar vraag dit voor de zekerheid nog even na.

Studentenverzekeringen!

Studentenverzekeringen!

Wil je de studentenverzekeringen vergelijken en in een paar minuten goed afsluiten? Laat het nu direct gratis uitzoeken! Whatsapp of bel : 06 177 249 77. Welke verzekeringen heb je wel of niet nodig en welke kunnen tijdelijk bij je ouders blijven? Met 1 telefoontje ben je klaar.