Over Vaerewijck Verzekeringsadvies

 

Het gezicht achter Vaerewijck Verzekeringsadvies

Vaerewijck Verzekeringsadvies is een advies en beheersbureau en kan kiezen uit veel verzekeraars en tevens volmacht-producten. Tommy Vaerewijck is de oprichter van Vaerewijck Verzekeringsadvies en al meer dan 20 jaar actief in de assurantiebranche. In de loop van de jaren heb ik mij met plezier ontwikkeld tot een allround risico en product specialist voor de particuliere en zakelijke markt (met name ZZP/MKB). Ik ben erkend vermogensadviseur, inkomensadviseur en schadeadviseur. Ook is er een netwerk voor gespecialiseerd hypotheek- en pensioenadvies zodat ieder zich op zijn eigen specialisatie kan richten. 

 


Tommy Vaerewijck; Mijn relaties waarderen vooral de persoonlijke inzet, oplossend vermogen, accuraatheid en de eerlijke maar vooral begrijpelijke adviezen, waarbij ook internetproducten prima besproken kunnen worden. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent. In de afgelopen jaren heb ook ik de omslag van papier naar mail meegemaakt en vooral van persoonlijke benadering naar "genoodzaakt" digitaal werken. Natuurlijk moeten we mee in deze digitale wereld, krijg je ook hier indien gewenst een digitale polismap, een app waarin alles zit etc. Toch wil ik liever dat u mij gewoon belt (dat mogen mijn relaties ook in de avond) en dat u uw vragen kan blijven stellen aan diegene waar u jarenlang een vertrouwensband mee hebt opgebouwd. Dat ik "weet wie u bent en vraagt hoe het met u, uw gezin of onderneming gaat". De balans vinden is moeilijk (u zit tenslotte nu ook op mijn website), maar zeker niet onmogelijk!


 

Boris Rieken, mede-eigenaar RBICT: Zo zou je met iedereen zaken willen doen. Netjes, betrouwbaar en snel geregeld. Tommy is iemand die werkt met passie en dat merk je aan alles. Zowel privé als zakelijk heeft hij alles goed voor ons geregeld. En Tommy is iemand die echt met je meedenkt. Hij verplaatst zich in de situatie van zijn klant. En dat werkt heel prettig!

 

Dick van der Meer, eigenaar Intermeer: Tommy is voor mij een betrouwbare dienstverlener die met mij meedenkt met wat ik aan verzekering ik, zowel privé als ondernemer, nodig heb. Hij zoekt de perfecte match tussen mijn vraag en het aanbod dat er aan verzekeringen is. Hij loopt zich het vuur uit zijn sloffen wanneer je een beroep moet doen op een verzekering en zorgt dat je maximaal je vergoeding krijgt. Al met al een solide adviseur.

Mireille de Laat, medisch zorgprofessional: Tommy neemt alle tijd. Is geduldig voor mensen die niet thuis zijn in verzekeringszaken. Legt dan alles duidelijk uit. Weet waar hij het over heeft en is van alle markten thuis. Bedankt voor je hulp! 

H.D.: Een betrokken adviseur die de tijd neemt, doorvraagt, goed luistert en moeite doet om het advies te kunnen geven dat het beste bij mijn situatie past. Het prettige, persoonlijke contact, de goede bereikbaarheid en de deskundigheid van deze adviseur gaven mij al snel de indruk dat ik mijn verzekeringszaken (prive als zakelijk) vol vertrouwen aan hem kan overlaten.

Deskundigheid

Wanneer er een advies voor u wordt opgesteld kunt u er van uitgaan dat dit aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Financieel dienstverleners in het algemeen, maar ook als kantoor, krijgen (en behouden) onze vergunningen alleen als men voldoet aan zeer strenge eisen. Deze eisen zijn zowel door beroepsorganisaties als door het Ministerie van Financiën opgesteld en waarborgen nog eens de kwaliteit van ons advies voor u als consument.

 

Kwaliteitswaarborgen:

Lid van AFM

De AFM voert de Wet Financieel Toezicht uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van  de dienstverlening van financieel adviseurs. Dit kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. www.afm.nl

Lid van KIFID

Dit kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is hoor ik dat graag van u, want klachten over de dienstverlening neem ik zéér serieus. Zo kent dit kantoor een interne klachten-procedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Kijk gerust op de website. www.kifid.nl

 

 

Vakkundig met permanente educatie

Dit kantoor voldoet aan de Wet Financieel Toezicht en is in het bezit van de benodigde WFT diploma’s en deelt mee aan de jaarlijkse Permante Educatie.