Over Vaerewijck Verzekeringsadvies

 

Het gezicht achter Vaerewijck Verzekeringsadvies

Vaerewijck Verzekeringsadvies is een onafhankelijk bureau en werkt met bijna alle verzekeraars en tevens volmacht-producten. Tommy Vaerewijck is de oprichter van Vaerewijck Verzekeringsadvies en al bijna 20 jaar actief in de assurantiebranche. In de loop van de jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een allround risico en productspecialist voor de particuliere en zakelijke markt (met name ZZP/MKB). Tommy Vaerewijck is erkend vermogensadviseur, inkomensadviseur en schadeadviseur. Ook is er een netwerk voor gespecialiseerd hypotheek- en pensioenadvies zodat ieder zich op zijn eigen specialisatie kan richten. 

 


Tommy Vaerewijck; Mijn relaties waarderen vooral de persoonlijke inzet, oplossend vermogen, accuraatheid en de eerlijke begrijpelijke adviezen, waarbij ook internetproducten prima besproken kunnen worden. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent. In de afgelopen jaren heb ook ik de omslag van papier naar mail meegemaakt maar vooral van persoonlijke benadering naar "genoodzaakt" digitaal werken. Natuurlijk moeten we mee in deze digitale wereld, krijgen een digitale polismap, met een app je eigen schadeformulier invullen enzovoort. Toch wil ik liever dat u mij gewoon belt en dat u uw vragen kan blijven stellen aan diegene waar u jarenlang een vertrouwensband mee hebt opgebouwd, dat u van mij nog een verjaardagskaartje in de brievenbus krijgt, dat ik "weet wie u bent en vraagt hoe het met u, uw gezin of onderneming gaat". De balans vinden is moeilijk (u zit tenslotte nu ook op mijn website), maar zeker niet onmogelijk!

 

Boris Rieken
Boris Rieken, mede-eigenaar RBICT: Zo zou je met iedereen zaken willen doen. Netjes, betrouwbaar en snel geregeld. Tommy is iemand die werkt met passie en dat merk je aan alles. Zowel privé als zakelijk heeft hij alles goed voor ons geregeld. En Tommy is iemand die echt met je meedenkt. Hij verplaatst zich in de situatie van zijn klant. En dat werkt heel prettig!

 

 

Dick van der Meer
Dick van der Meer, eigenaar Intermeer: Tommy is voor mij een betrouwbare dienstverlener die met mij meedenkt met wat ik aan verzekering ik, zowel privé als ondernemer, nodig heb. Hij zoekt de perfecte match tussen mijn vraag en het aanbod dat er aan verzekeringen is. Hij loopt zich het vuur uit zijn sloffen wanneer je een beroep moet doen op een verzekering en zorgt dat je maximaal je vergoeding krijgt. Al met al een solide adviseur.


Mireille de Laat
Mireille de Laat, medisch zorgprofessional: Tommy neemt alle tijd voor zijn klanten. Is geduldig voor mensen die niet thuis zijn in verzekeringszaken. Legt dan alles duidelijk uit. Weet waar hij het over heeft en is van alle markten thuis. Bedankt voor je hulp!

 

  

Deskundigheid

Wanneer er een advies voor u wordt opgesteld kunt u er van uitgaan dat dit aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Financieel dienstverleners in het algemeen, maar ook als kantoor, krijgen (en behouden) onze vergunningen alleen als men voldoet aan zeer strenge eisen. Deze eisen zijn zowel door beroepsorganisaties als door het Ministerie van Financiën opgesteld en waarborgen nog eens de kwaliteit van ons advies voor u als consument.

 

Kwaliteitswaarborgen:

Lid van AFM

De AFM voert de Wet Financieel Toezicht uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van  de dienstverlening van financieel adviseurs. Dit kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. www.afm.nl

Lid van KIFID

Dit kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is hoor ik dat graag van u, want klachten over de dienstverlening neem ik zéér serieus. Zo kent dit kantoor een interne klachten-procedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Kijk gerust op de website. www.kifid.nl

 

 

Vakkundig met permanente educatie

Dit kantoor voldoet aan de Wet Financieel Toezicht en is in het bezit van de benodigde WFT diploma’s en deelt mee aan de jaarlijkse Permante Educatie.