Specialisaties Zakelijke en Particuliere markt

 

Voor de particuliere markt:

Producten zoals bijvoorbeeld: Woonhuis / Inboedel / Auto / Camper / Reis / Rechtsbijstand / Kostbaarheden / Aansprakelijkheid. Van alle kanten wordt de consument tegenwoordig benaderd; online, televisie of beroepsvereniging. Meestal zijn ze sterk in 1 product maar niet voor uw totale plaatje. Eén maatschappij is sterk in een autoverzekering, de ander in een zorgverzekering. Met 1 druk op de knop bent u voor jaren klaar. Maar zit u werkelijk bij de beste verzekeraar? En volgend jaar? Wilt u een duurzame verzekeraar? Houdt u het overzicht? Het kan natuurlijk zo zijn, echter kiezen onze klanten er bewust voor om juist alle verzekeringsproducten bij verschillende verzekeraars te laten bewaken en begeleiden. Net zo snel en meestal voordeliger, maar dan met onze professionele ondersteuning.

Praktijkvoorbeeld(en)

  • U wordt binnenkort vader/moeder, uw partner gaat minder werken of start een onderneming en dat heeft zichtbare maar ook onzichtbare financiële gevolgen. Na overleg kiezen we om uw auto voor een geringe meerpremie een paar jaar inclusief diefstal te verzekeren omdat deze vaak op een verlaten terrein staat. Wel bij een verzekeraar waar u vrije keuze heeft in herstel, omdat uw garage op de hoek zo prettig werkt.
  • Na online zoekwerk komt u op een vergelijkingssite en kiest hier de best mogelijke keuze. De premie is laag en het product ziet er goed uit. Alles zou er in moeten zitten. Maar 12 maanden later stijgt de premie iets, komt u iets anders tegen, of heeft u schade, wel een tussenpersoon maar niet 1 onafhankelijk aanspreekpunt; begrijpt deze schadebehandelaar mij wel goed? Waarom is dit niet verzekerd? Klopt deze premiestijging? Ook op dat soort momenten wil ik mij ook graag inzetten als uw (enige) onafhankelijk adviseur. 
  • U koopt een huis met rieten dak. Uw huidige verzekeraar vraagt om een officieel taxatierapport. Is dit werkelijk bij iedere verzekeraar nodig? u vindt een verzekeraar die dit niet vereist en sluit de verzekering af. De premie is echter hoger en de voorwaarden zijn minder goed. Heeft u wel de juiste keuze gemaakt of had u beter kunnen laten taxeren?

 

ZZP of MKB :

Niet alleen bij de start is een verzekeringsvergelijk en advies nodig. Het beheer is misschien nog wel belangrijker. Ik neem deze taak graag professioneel en onafhankelijk van je over zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Er wordt vaak een voordeelpakket geboden, maar wat is werkelijk nodig? en waar breng je in jouw vakgroep de risico’s onder? Past duurzaam bij uw onderneming? Denk aan het aansprakelijkheidsrisico, arbeidsongeschiktheid of zakelijke kostbaarheden/inventaris en/of goederen. Maar zeker ook de (bestel)auto in- of exclusief BTW/BPM! Vaerewijck Verzekeringsadvies heeft de beschikking over misschien wel het meest concurrerende bestelautotarief, probeer het uit! Wij hebben inmiddels een aantal beroepsgroepen bijzonder goed verzekerd waaronder medici, zakelijke dienstverlening, VVE beheerders, garages, klusdiensten, fotografen etc.

Praktijkvoorbeeld(en)

  • Als ZZP’er wordt men vaak al bij de inschrijving KVK direct op talloze manieren geïnformeerd over het nemen van de juiste verzekeringen. Heel goed. Er wordt echter vaak niet gekeken naar uw persoonlijke situatie en/of hoe u uzelf naar de toekomst kijkt. Of welke nieuwe producten u misschien “links” moet laten liggen. En wie bovenaan google staat, is dat wel de juiste? Mijn doel is om mijn ervaring met u te delen en samen de juiste keuzes te maken, nu maar ook in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan Aansprakelijkheid, de (bestel) auto, Arbeidsongeschiktheid of zakelijke kostbare goederen.
  • U sluit een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en denkt later na om een rechtsbijstandsverzekering toe te voegen. Deze verzekeraar heeft echter maar 1 "smaak" en deze is voor u eigenlijk te uitgebreid, wat nu?
  • U heeft een bestelauto en vindt een goede verzekeraar en sluit het product af. Alle vragen had u beantwoord. Er werd echter niet gevraagd of u ook kostbare zaken of een inrichting in de auto heeft. U wenst dit later mee te verzekeren echter blijkt dat dit niet kan. U vindt een andere verzekeraar maar het wordt er niet overzichtelijker op.

Bijzondere risico’s

Op dit moment is de cyber/datariskverzekering in opkomst. Het risico op een inbreuk op je computer is tegenwoordig groter dan het risico op brand. Er zijn al diverse producten van verschillende maatschappijen, maar hoe goed zijn deze? Welke van deze producten past goed bij uw onderneming? en is het voor uw onderneming wel echt nodig? Maar denk ook aan de particuliere markt. Wat te doen met een overstromingsverzekering? Of wanneer u een rieten dak heeft? ook dan kan ik u een zeer scherp aanbod doen zonder al te veel moeite en kosten. Een kostbare hobby of gaat u voor studie lang op reis? Neemt u gerust even contact met mij op. Ik leg u graag uit welke mogelijkheden er zijn.

 

Full service? 

Verzekerd zijn via Vaerewijck Verzekeringsadvies betekent eigenlijk een full service dienstverlening. Er wordt weliswaar niet geadviseerd in financiën, hypotheken of pensioenen maar op deze (en nog meer) gebieden is er een zeer sterk netwerk van een aantal onafhankelijk specialisten ieder op zijn eigen terrein. Zij kennen een zelfde prettige manier van werken ieder 100% met zijn eigen specialisme en dat is ijzersterk!