• darkblurbg

Diensten

 

Vaerewijck Verzekeringsadvies streeft ernaar om zijn relaties zonder al te veel meerkosten (soms zelfs voordeliger) te voorzien en te beheren (of juist te ontlasten) van alleen de nodige verzekeringsproducten. Wij werken tevens samen met een serviceprovider. Zo hebben wij de beschikking over het grootste deel van de verzekeringsmarkt (bijna 120 verzekeraars en volmachtproducten). De ene verzekeraar is het sterkst op gebied van autoverzekeringen, de ander op gebied van een woonverzekering: Vaerewijck Verzekeringsadvies combineert deze onder 1 pakket waarbij u ook nog eens tot 12 procent pakketkorting kan generen!

Hypotheken & Pensioenen

Vaerewijck Verzekeringsadvies heeft een sterk netwerk van gespecialiseerde adviseurs op gebied van hypotheken en pensioenen. Zo kan ieder zich 100% focussen op waar hij/zij goed in is. Meer weten? neem contact op!

 

Vergelijkt. Ontzorgt. Beheert.

Consumenten willen graag een vertrouwensband opbouwen ofwel 1 onafhankelijk aanspreekpunt, niet alleen voor de auto, maar voor alle verzekeringszaken, privé en/of zakelijk. Dat kan alleen met nauwkeurigheid, snelheid, kwaliteit en een concurrerend tarief op alle terreinen. Dit gaat meestal ten koste van persoonlijk contact. En juist daar wil ik mij in onderscheiden; ik wil mijn klanten bij de voornaam blijven kennen :- )