• darkblurbg

Diensten

Binnen enkele minuten een berekening voor bijvoorbeeld uw autoverzekering? stuur dan een whatsapp of bel gerust!

Vaerewijck Verzekeringsadvies streeft ernaar om zijn relaties zowel ondernemers als particulieren zonder al te veel meerkosten (meestal zelfs voordeliger) te voorzien en te beheren (of juist te ontlasten) van alleen de nodige verzekeringsproducten. Ik werk tevens samen met een serviceprovider. Zo hebben wij de beschikking over het grootste deel van de verzekeringsmarkt (bijna 120 verzekeraars en volmachtproducten). De ene verzekeraar is het sterkst op gebied van autoverzekeringen, de ander op gebied van een woonverzekering: Vaerewijck Verzekeringsadvies combineert verschillende verzekeraars onder 1 pakket en dat is uniek! Waarbij u ook nog eens tot 12 procent pakketkorting kan generen!

Naast Verzekeringen ook Hypotheken, Pensioenen, Makelaardij, Uitvaart en een financieel planner?

Vaerewijck Verzekeringsadvies heeft een sterk netwerk van gespecialiseerde adviseurs op gebied van hypotheken, pensioenen, makelaardij, uitvaart en financieel planner. Zo kan ieder zich 100% focussen op waar hij/zij goed in is. Meer weten? neem contact op!

 

Vergelijkt. Ontzorgt. Beheert.

Consumenten en ondernemers willen graag een vertrouwensband opbouwen ofwel 1 onafhankelijk aanspreekpunt, niet alleen voor de auto, maar voor alle verzekeringszaken. Dat kan alleen met nauwkeurigheid, snelheid, kwaliteit en een concurrerend tarief op alle terreinen. Dit gaat meestal ten koste van persoonlijk contact. En juist daar wil ik mij in onderscheiden; ik wil mijn klanten bij de voornaam blijven kennen..