Tarieven

 

Door gebruik te maken van diverse volmacht-producten en daarnaast veel verzekeraars krijgen mijn relaties (bijna) altijd het meest interessante aanbod. En als dit niet gaat? dan ben ik daar eerlijk in.

Er wordt bemiddeld in verzekeringen voor de ondernemer en/of particulier. Dit betekent dat als uw risico’s in kaart zijn gebracht en 1 of meerdere verzekeraars zijn uitgekozen, deze ook worden aangevraagd en beheerd; ook op moment van schade!

De inkomsten? Een stukje winst dat verzekeraars maken dragen zij af in verband met onze werkzaamheden (net als bij vergelijkingssites). U betaalt dus (vaak) een zelfde premie of soms lager dan wanneer u “rechtstreeks” of online verzekerd bent. Mijn relaties betalen dus in principe naast de verzekeringspremie geen abonnementskosten of meerpremie.

De enige uitzonderingen zijn Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Dit product wordt via mij voor (soms toekomstige) totaalrelaties afgesloten zonder provisie-inkomsten. Dit product is daarom enkel mogelijk wanneer u een totaalrelatie bent of wenst te worden (denk aan een privé of zakenpakket). Ik reken voor het afsluiten van de arbeidsongeschiktheidsverzekering een éénmalig vast laag bedrag om het contract tot stand te laten komen en hanteer vervolgens géén abonnementskosten; enkel de daadwerkelijke uren waarvoor u mij in de toekomst wilt inzetten. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken. Tommy: “wat mij nog verbaast in de laatste jaren is dat consumenten eerder op google snel een online product zoeken/vergelijken (wat vaak achter de schermen eigendom is van 1 verzekeraar) en niet kiezen voor een modern onafhankelijk adviseur die je persoonlijk kent en vaak met 1 telefoontje nog sneller werkt. De consument wordt met slimme reclames zelf aan het werk gezet om bijvoorbeeld een autoverzekering te berekenen terwijl dit nu juist zonder meerkosten door ons gedaan kan worden. Het kan natuurlijk zijn dat u géén goede ervaring heeft/had met uw vorige adviseur door bijvoorbeeld onpersoonlijke benadering of trage en onduidelijke dienstverlening. Of dat u door overname bij een nieuw assurantiekantoor beland bent waar u geen enkele band mee heeft. Dit zijn ergernissen welke veelvuldig voorkomen. Ik maak mij daarom sterk om daarin het verschil te maken en uw vertrouwen te winnen: persoonlijk (ZZP'er), altijd bereikbaar en accurate dienstverlening. Mijn taak is dit voor u zo nuchter mogelijk, vriendelijk en zeer vlot maar goed uit te voeren!

 

Vaerewijck Verzekeringsadvies is niet gedreven door provisie en 100% onafhankelijk.