Werkwijze


Snel, direct, en "to the point". Geen kosten bij al het voorwerk (kosten zitten verwerkt in provisie, een stukje gelijkwaardige(!) winst dat iedere verzekeraar aan mij afstaat). Uitspitten van al lopende verzekeringen laat u aan mij over. Direct kiezen, adviseren en verzekeren? Een laagdrempelig gesprek bij u op kantoor, thuis of hier op kantoor? Ook als u ver weg woont? Het kan.
Vaerewijck Verzekeringsadvies staat voor u klaar en onderzoekt direct welk financieel risico u of uw onderneming loopt, gaat lopen, wat u zelf aan preventie kan uitvoeren en komt daarna met een passend advies. U houdt mij altijd als contactpersoon en let uiteraard ook op nauwkeurigheid & snelheid. U wilt het in vertrouwde handen kunnen geven en verder gaan met ondernemen dan wel uw kostbare vrije tijd. Wij hebben relaties door heel Nederland!

Vaerewijck Verzekeringsadvies neemt dus zoveel mogelijk uit handen. U hoeft (bijna) niets te doen. 

 

Ik kijk als het ware “graag mee over de schouder van mijn relaties” en biedt hen alle gewenste ondersteuning of treedt op de voorgrond op momenten dat dit nodig is, ook buiten kantoortijden want sommige zaken kunnen nu eenmaal niet wachten.