Je eerste autoverzekering (autoverzekering voor jongeren)

Gepubliceerd op: 24-11-2020

Hoe krijg je voordelig je eerste autoverzekering? Tips en tricks!

Steeds vaker zijn jongeren of jonge gezinnen op zoek naar de voordeligste autoverzekering omdat tarieven torenhoog zijn. Vaak kiest men er voor om de auto op naam van de ouders te zetten met als gevolg dat je later alsnog met 0 schadevrije jaren een verzekering moet aanvragen of erger nog; dat je misschien niet verzekerd bent. Of ze zoeken zich een ongeluk op talloze vergelijkingsites.

Kan dit ook anders?

Met een paar minuten sparren kom ik daar achter en sluit direct de verzekering voor je af. Zo kan ik je een voorbeeld geven; enkel een autoverzekering kost EUR 800,00 maar kan je aantonen al even ergens anders schadevrij gereden te hebben en sluit je daarnaast nog een studentenpakketje van een paar euro erbij, dan levert dit ook naast soms een extra trede ook nog tot 10% pakketkorting over het totaal op; je eerste EUR 200,00 zijn dan mogelijk al binnen.

Maar er zijn nog talloze andere punten van aandacht. Denk bijvoorbeeld aan het moment van schade. Hoeveel korting lever je dan in? En kan je dan nog wel overstappen? Meestal niet! Je wordt nu dus direct belast met je eerste echt serieuze financiële kwestie!

Veel vragen die niet met een vergelijkingssite kunnen worden opgelost. App of bel daarom gerust, ook in de avond, en je hebt binnen 10 minuten zonder extra kosten je auto verzekerd. 06 177 249 77

Deel dit artikel!